Over Linsta

Door je klus te plaatsen, melden vakmannen zich aan en selecteer je zo gemakkelijk de meest geschikte vakman voor je klus. Linsta is een warm bedrijf, die gaat voor langere termijn relaties en tevreden klanten. Het bedrijf richt zich op professionele vakmannen die doen wat ze zeggen en gaan voor wat ze beloven. Linsta streeft naar de hoogste klantwaardering.

Werkomgeving Linsta
Wat Linsta BV doet

De zekerheden van Linsta voor consumenten

Met een paar klikken de vakman die je zoekt

Met een paar klikken de vakman die je zoekt

Het platform van Linsta is zo gebouwd dat je klus direct bij de vakmannen ligt, die doen wat ze zeggen. We zorgen ervoor dat je snel en met een paar klikken bij de betrouwbare vakman bent, die je zoekt.

De vakmannen zijn verzekerd tot € 2,5 miljoen

De vakmannen zijn verzekerd tot € 2,5 miljoen

Nee, je moet er niet aan denken. Maar stel dat er tijdens het klussen echt wat fout gaat. De schilder stoot die dure Ming-vaas om… Dan is het goed om te weten dat de vakmannen daarvoor verzekerd zijn.

Gegarandeerd in goede handen

Gegarandeerd in goede handen

Het team van Linsta is pas tevreden als iedere klant tevreden is. Wij stellen hoge eisen aan de vakmannen. Iedere vakman beoordelen we kritisch op vakmanschap en kwaliteit. Een vakman is bij ons écht een vakman.

Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Op Linsta onderschrijven bedrijven meer garanties dan dat je de offerte-aanvraag direct bij hen zou doen. Meer dan één vakman heeft interesse in jouw klus, waardoor ze direct met de beste prijs-kwaliteitverhouding komen.

Voor kleine en grote klussen een vakman

Voor kleine en grote klussen een vakman

Een kraan te laten repareren of een vakman (aannemer) krijgen om een heel nieuw huis te bouwen? Zowel voor hele kleine als grote klussen kan je bij ons terecht. Linsta is er voor alle klussen in en om jouw huis.

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend

Zelfs bij het annuleren van klussen blijven we volledig gratis en vrijblijvend. Je betaald alleen bij spoedklussen, die gelijk binnen 1 uur na plaatsing moeten gebeuren. We zijn hierdoor: volledig gratis en vrijblijvend.

Plaats gratis je opdracht

Uit jouw regio vind je de meest geschikte kandidaten voor jouw klus. Je ziet gemakkelijk welke vakman bij je klus past. De vakmannen willen dat jij hen kiest en gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We belonen vakmannen op snelheid, zodat je ze snel zullen reageren op je klus, zodat je direct de vakman ziet die bij je past.

Direct plaatsen