Over Linsta

Door je klus te plaatsen, melden hoveniers zich aan en selecteer je zo gemakkelijk de meest geschikte hovenier voor je klus. Linsta is een warm bedrijf, die gaat voor langere termijn relaties en tevreden klanten. Het bedrijf richt zich op professionele vakmannen die doen wat ze zeggen en gaan voor wat ze beloven. Linsta streeft naar de hoogste klantwaardering.

Vakvrouw met klusopdrachten
Overleg met het Linsta personeel voor klussen.
Wat Linsta BV doet

De zekerheden van Linsta voor consumenten

Met een paar klikken de hovenier die je zoekt

Met een paar klikken de hovenier die je zoekt

Het platform van Linsta is zo gebouwd dat je klus direct bij de hoveniers ligt, die doen wat ze zeggen. We zorgen ervoor dat je snel en met een paar klikken bij de betrouwbare vakspecialist bent, die je zoekt.

De hoveniers zijn verzekerd tot € 2,5 miljoen

De hoveniers zijn verzekerd tot € 2,5 miljoen

Nee, je moet er niet aan denken. Maar stel dat er tijdens het klussen echt wat fout gaat. De vakman stoot iets waardevols om... Dan is het goed om te weten dat de hoveniers daarvoor verzekerd zijn.

Gegarandeerd in goede handen

Gegarandeerd in goede handen

Het team van Linsta is pas tevreden als iedere klant tevreden is. Wij stellen hoge eisen aan de vakspecialisten. Iedere hovenier beoordelen we kritisch op vakmanschap en kwaliteit. Een hovenier is bij ons écht een vakman.

Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Beste prijs-kwaliteitverhouding.

Op Linsta onderschrijven bedrijven meer garanties dan dat je de offerte-aanvraag direct bij hen zou doen. Meer dan één vakman heeft interesse in jouw klus, waardoor ze direct met de beste prijs-kwaliteitverhouding komen.

Voor kleine en grote klussen een hovenier

Voor kleine en grote klussen een hovenier

Of je nu kiest voor klein onderhoud of voor een groter project zoals het laten renoveren van je compete tuin. Zowel voor kleine als grote klussen kan je bij ons terecht. Linsta is er voor alle klussen in en om jouw tuin.

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend

Zelfs bij het annuleren van klussen blijven we volledig gratis en vrijblijvend. Je betaald alleen bij spoedklussen, die gelijk binnen 2 uur na plaatsing moeten gebeuren. We zijn hierdoor: volledig gratis en vrijblijvend.

Plaats gratis je opdracht

Uit jouw regio vind je de meest geschikte kandidaten voor jouw klus. Je ziet gemakkelijk welke vakman bij je klus past. De hoveniers willen dat jij hen kiest en gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We belonen de hoveniers op snelheid, zodat ze snel zullen reageren op je klus, zodat je direct die hovenier vindt die bij je past.

Direct plaatsen